Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Müftü Açık’a ziyaretinde görevinin hayırlı olmasını dileyen Oda Başkanı Ahmet Akdardağan, “Müftümüze görevinde başarılar diliyoruz. Müftülüğümüz ve din görevlilerimizi çok önemsiyoruz. Millet olarak birlikteliğe her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, mahallerimizdeki imamlarımız gibi bakkallarımızın da üstlendiği sosyal görevler vardır. Ziyaretimizde ayrıca bu görevlerimizi istişare etme imkanı bulduk” dedi. 

Akdardağan, “Bilindiği gibi şehrimizin bakkal amcaları olarak mahallerimizdeki gençlerimizi gözetme, emanete sahip çıkma, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunma, veresiye defteri geleneğini sürdürme ve benzeri birçok sosyal görevlerimiz var. Esnaflar ve imamlarımız mahallelerimizin olmazsa olmazlarıdır. Bu vesileyle şehrimizde müftülüğümüzün yapacağı her sosyal çalışmada bizde var olmak ve gereken desteği vermek istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaret nedeniyle Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetimine teşekkür eden İl Müftüsü İhsan Açık, Sakarya’da görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını, tüm şehir esnaflarıyla diyalogları kuvvetlendirmenin önemine değindi. Müftü Açık ve Başkan Akdardağan ayrıca tüm Sakaryalıların 19 Kasım Pazartesi günü idrak edilecek olan Mevlit Kandili tebrik etti.