Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, esnafa toptan ve perakende alışverişlerinde indirimler sağlayacak olan ‘TESK Kart’ın tanıtımını yaptı. Yönetim kurulu üyelerine kartın avantajlarını anlatan Oda Başkanı Akdardağan, TESK öncülüğünde ücretsiz olarak dağıtılan kartların hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Başkan Akdardağan, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanımız Bendevi Palandöken öncülüğünde hayatımıza giren kartın dağıtımına Sakarya’da ilk odamızdan başlanmıştır. Odamız üyesi olmanın ayrıcalığını yaşayacak olan bakkal ve bayilerimiz, hem ticari, hem de bireysel araçlarına akaryakıt, oto lastik, toptan ve perakende alışverişlerde vb alanlarda önemli indirimler alacaklar. Kartı kullanan üyelerimiz ayrıca ailesi içinde yapacağı giyim, konaklama vb. alanlarda çok sayıda indirim avantajına sahip olacaklar” diye konuştu.

‘TESK Kart’ın akaryakıtta, sağlıkta, eğitimde, alışverişlerde, eğlencede ve elektronikte indirimler sağlayacağını belirten Akdardağan, “Talep eden tüm üyelerimiz bu karttan ücretsiz alabilecek. Herhangi bir aidat ve ücreti bulunmamaktadır. Odamız üyelerine dağıtımına başlanan ve kullanıma sunulan TESK kart, günlük yaşantımızın vazgeçilmezi olacak. Hatırlatmakta fayda var bu kart, kredi kartı değil, indirimli alışveriş kartıdır. Kullanımı sırasında okutulmasıyla indirimler peşi sıra gelecektir. Bir önemli hizmeti daha odamız üyesi esnaflarımıza sunmanı sevincini yaşıyoruz. TESK Kart üyelerimiz ve tüm şehrimiz esnaflarına tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.