AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ile birlikte Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan’ı ziyaret ederek, hem yeniden seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun dileğinde bulundular, hem de 11 Mart 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan AK Parti Sakarya 6.Olağan Genel Kurulu için davette bulundular.

Parti olarak esnaf teşkilatlarına ve STK’lara önem verdiklerini, esnafın Cumhurbaşkanıyla buluşmasından memnuniyet duyacaklarını belirten İl Başkanı Kılıç, genel kurul davetiyesini Başkan Akdardağan’a verdi. Başkan Kılıç ayrıca geçtiğimiz ay gerçekleşen oda kongresinde yeniden göreve seçilen Başkan Akdardağan ve yönetimine başarı dileğinde bulundu.

Başkan Kılıç ve yönetiminin ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Akdardağan, “Her zaman devletin ve milletin yanında esnafımız, Cumhurbaşkanımızın şehrimize teşrif edecek olması nedeniyle oldukça ilgilidir. Sürekli olarak istişareye açık olan, esnafın sorunlarına duyarsız kalmayan Cumhurbaşkanımızı ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Biz ve esnafımız bu büyük buluşmaya hazır. AK Parti kongresinin şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” şeklinde konuştu. Ziyarette esnafın sorunları ve beklentileri üzerine fikir alışverişi de yapıldı.