Başkan Akdardağan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Sakarya İl Kongresinde yeniden göreve seçilen Fevzi Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret için teşekkür eden Başkan Kılıç, Cumhurbaşkanın katılımıyla gerçekleşen kongreye gösterilen ilgi nedeniyle çok memnun kaldıklarını, şehir esnafıyla istişareyi sürdürerek, her türlü talep ve istekleri önemsediklerini söyledi.

Başkan Akdardağan ve yönetimi daha sonra geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Hak-İş Konfederasyonuna bünyesindeki Çelik-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Rıfat Kurt’a hayırlı olsun ziyareti yaptı. Başkan Kurt, bakkal esnaflarına sahip çıkılması ve alışverişlerin bakkallardan yapılması konusunda duyarlılık gösterdiklerini söyledi. Ziyarette Hak-İş Sakarya İl Temsilcisi Mesut Gökdemir’de yer aldı.

İstişare kültürünün yaşandığı şehrimizde bakkal esnaflarının diyalogu çok önemsediğini belirten Başkan Akdardağan, “Yeniden seçilen başkanlarımıza yeni dönemleri hayırlı olsun. STK’lar, siyasiler ve kurumlar bizim için çok önemli. İstişareyle önemli adımların atıldığı şehrimizde ileriye dönük hedeflere katkı vermeye devam edeceğiz. Bakkalımızı ve küçük esnafı önemseyen herkese teşekkür ediyoruz.  Sorunlarımızın ve isteklerimizin takipçisi olmaya, her platformda söylemeye devam edeceğiz” şeklide konuştu.