Başkan Akdardağan, “Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize üstün başarılar diliyor, esnaf olarak eğitim adına yapılacak her girişimde yer alacağımızın bilinmesini isteriz. Bizler mahallelerin bakkal amcaları ve adeta her ailenin yakını olarak,  gençlerimizi bu dönemde koruyup, kollayıp, gözeteceğiz. Bu kapsamda zararlı alışkanlık edinen gençlerimizi bundan vazgeçirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Bakkal ve bayilerden tek sigara satışına izin vermeyeceklerini vurgulayan Başkan Akdardağan, “Tüm esnafımız bu konuda bilinçlidir. Sigara kötü bir alışkanlıktır ve satışına, alımına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Esnafımızın bu konudaki tavrı daha önceki yıllardaki gibi nettir. Annelerimiz-babalarımız rahat olsun. Bakkal amcalar takipteler. Ailelerin sırdaşı, karagün dostu olan bakkal esnafı, her genci kendi evladı gibi görmekte ve üzerine düşeni yapmaktadır. Çocuklarımız sağlıklı ve başarılı olması için bizimde katkımız sürecek” dedi.

Akdardağan, “Mahallelerimizde şüpheli olan, gençlerimizi kandıran ve zararlı alışkanlık edindiren kişileri takibi sürdüreceğiz ve ihbar edeceğiz. Bu kişileri tespit ederek, Emniyetimiz başta olmak üzere tüm güvenlik güçlerimizle ortak çalışmamızı sürdüreceğiz” diye konuştu.