Bakkal ve bayi esnafının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette; AK Parti Adapazarı ilçe Başkanı Metin Kurtuluş yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.  Ziyaret nedeniyle memnun kaldığını belirten Başkan Akdardağan, Ak partili yöneticilere ve belediye yönetimlerine aday olanlara, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek mahalli seçimler nedeniyle başarı dileğinde bulundu.

Esnaf ve sanatkarları çok önemsediklerini belirten Başkan Kurtuluş, AK Parti iktidarı döneminde esnaf ve sanatkarlara verilen desteklerin memnuniyetle karşılandığını, şehirde herkesim ile sağlanan uyumun devam edeceğini belirterek sorunların çözümü konusunda birlikteliğin ve istişarenin sürmesini istedi.

AK Parti heyetine ziyaret nedeniyle teşekkür eden Başkan Akdardağan, Sakarya'nın en büyük Esnaf Odalarından biri olmanın sorumluluğu ile hareket ettiklerini vurgulayarak, “ Ülkemiz ve şehrimiz için çok önemli bir seçim sürecine daha girmiş bulunuyoruz. Hükümetin esnafa verdiği destekleri biliyor ve artarak devamını arzuluyoruz.  Tüm partilere aynı mesafede dururken, ziyaretimize gelen, hal hatır soran ve istişare bulunan tüm siyasetçilerimizden isteklerimiz oluyor. Ak parti yönetiminin bu nazik ziyaretinde de şehir esnafı olarak sorunlarımızı ve taleplerimizi anlatma imkanı bulduk” dedi.

Başkan Akdardağan “Sorunlarımızın çözümünde yanımızda olan ve esnaf merkezli projeler üreten tüm siyasetçilerimize teşekkür ediyoruz. Esnafımız verilen hiç bir değeri karşılıksız bırakmamıştır ve bu seçimlerde de öyle olacaktır.  Belediye başkanlığına talip olan ve belediye meclislerinde yer almak isteyenlerden, mahallelerin simgesi bakkallarımızın isteklerini ve sorunlarının çözümünde hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Bu vesileyle seçimlerin şimdiden ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.