Esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Akdardağan, Koronavirüsle mücadele kapsamında aşılanmanın ihmal edilmemesi uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanlığı'nın aşılama seferberliğine tam destek verdiklerini belirten Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, “Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret ederek istişarelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Yerel ve genel anlamda sorunların ve isteklerin takipçisi olmayı sürdüreceğiz. Bilindiği gibi son bir buçuk yıldır tüm insanlığın kabusu olan Koronavirüssalgını yine etkisini arttırmaktadır. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de vaka sayıları yine artışa geçmiş ve maalesef ki tablo yine kötüye doğru gitmektedir” ifadelerini kullandı.

Aşıya tam destek
Başkan Akdardağan, “Koronavirüsten kurtulmanın tek yolunun aşılanma olduğunu hepimiz biliyoruz. Sakarya Sağlık İl Müdürlüğümüzün aşılanma çalışmalarına daha önce açıkladığımız gibi tam destek veriyoruz. Kısıtlamalı günlerin geri gelmemesi için herkesin duyarlı olması gerekiyor. Bizlerde yaptığımız bu ziyaretlerde dayanışmanın sembolü olan bakkal esnaflarımıza aşının önemi, sağlığın kıymeti ve toplumsal sağlığa katkı verilmesi için aşı olunması çağrısı yapıyoruz. Aşı olmayanların bir an önce olmasını, yakınlarını ve çalışanlarını da teşvik etmesini istiyoruz. Kısıtlamasız ve sağlıklı günlere kavuşmamız ümidiyle telafisi olmayan kayıpları yaşamamak için lütfen aşı olalım” ifadelerini kullandı.