Erenler İlçesinde ki sanayi bölgeleri, fabrika ve iş yerlerine yönelik birtakım ziyaretler gerçekleştirmek üzere Erenler’e gelen Bakan Yardımcısı Çelik, ziyaretler öncesi Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
“Çalışmalar hakkında bilgi verdi”
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’i, Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ile birlikte makamda ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, Erenler Belediyesinin 2016 yılında hayata geçirilen ve yapılacak olan projeleri ile ilgili Bakan Yardımcısı Çelik’e bilgi verdi.  Başkan Öztürk; Spor, eğlence ve dinlenme açısından cazibe merkezi haline geleceğine inanılan, çok fonksiyonlu ve bölgenin en büyüğü olacak olan Yaşam Merkezi Projesi ile Erenlerlilere sağlıklı yaşamın anahtarını vereceklerini hatırlattı. Kentsel Dönüşüm kapsamındaki yapılan çalışmalara da değinen Öztürk, 1. Etap çalışmalarında sona gelindiğini, Erenlerden depreme dayanıklı binalar ile yepyeni bir şehrin yükseldiğini belirtti.
 
“Erenler’den piyasalara doping etkisi”
Türkiye’nin bilim ve sanayide hızla ilerleyen bir Ülke olduğunu ifade eden Çelik, Erenler İlçesinin de özellikle son zamanlarda inşaat sektöründe çok canlı ve hızla yol kat eden gelişmeler yaşandığını, buna bağlı olarak da diğer sektörlere bunun doping etkisi yaptığını ifade etti.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, daha sonra ilçede bulunan sanayi bölgeleri, fabrika ve iş yerlerine yönelik ziyaretler gerçekleştirmek üzere belediye binasından ayrıldı.