Maliye Bakanı Naci Ağbal, Sapanca Vergi Dairesinin açılışını gerçekleştirmek için Sakarya’daydı. Açılış töreni için Sapanca ilçesine gelen Bakan Ağbal’ın programlarında AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç da yer aldı. Vergi dairesinin açılışını gerçekleştiren Naci Ağbal, daha sonra Sapanca Belediyesini ziyaret etti.

“En büyük destek Sakarya’dan gelecek”
Gerçekleştirilen açılış töreni ve belediye ziyareti sonrasında konuşan Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın huzur bulduğu Sakarya’mızda gönül insanları ile bir arada olmaktan mutluluk duydum. Sakarya, her zaman olduğu gibi coşkulu ve kararlı görünüyor. Bu coşku ve kararlılığın 16 Nisan gününe kadar devam edeceğini ve referandumda Türkiye’ye en büyük desteğin Sakarya’dan geleceğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
Bakan Ağbal konuşmasının devamında en kısa zamanda yeniden Sakarya’ya geleceğini belirterek, programlarında kendisine eşlik eden İl Başkanı Fevzi Kılıç ve protokol üyelerine teşekkür etti. Ağbal, belediye ziyareti sonrasında şehirden ayrıldı.