İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle 59 ilin emniyet müdürleri değişti. Buna göre; Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı Polis Başmüfettişliğine görevlendirilirken, Sakarya'ya Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı atandı. Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla olan sıcak temaslarının dışında Sakarya'da çok sevilen Babadağı'na veda ziyaretleri sürerken, Sakarya Müteahhitler Birliği de iyi ilişkiler içinde olduğu İl Emniyet Müdürüyle makamında görüştü.

Sakarya'yı çok sevdiğini, çok önemli bir şehir olduğuna vurgu yapan İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, "Sakarya Türkiye'nin mozaiği. Sakarya gösterdi ki darbe girişiminde de ne kadar kahraman bir şehir olduğunu. İnsanıyla, havasıyla, doğasıyla, yaşanacak en güzel kentler arasında. Benim için Sakarya bambaşka olarak kalacak. Burada görev yapmak beni son derece mutlu etti. Sakarya Müteahhitler Birliğinin başkan ve yönetim kurulu ile güzel ilişkiler içinde, dostluklar kurduk. Sakarya Müteahhitler Birliği hep gönlümde var olacaktır. Hizmetlerini şehre kattıkları değerleri gördük. Benden sonrada umarım yatırımları artarak devam eder" diye konuştu.

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak yönetim kurulu adına veda ziyaretini üzülerek gerçekleştirdiklerini aktarıp, "Sizin gibi değerli, kıymetli bir devlet adamının Sakarya'ya neler kattığını gördük. İkili ilişkileriniz, anlayışınız ve çalışkanlığınızla tüm kadrolarınızla birlikte Sakarya'ya büyük değer kattığınız ortadadır. Sakarya güven dolu bir şehir oldu. Tüm projelere destek verip, tüm şehrin gönlünü kazanmış birisi olarak, sizin buradan fiziksel olarak ayrılmanız bir kayıptır. Yeni görevinizde başarılarınızın devamını dilerken, gönül bağımızın hiç bir zaman kopmayacağını düşünerek, Bu Kararnamelerin tüm ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Göreve yeni gelecek olan Eyüp Pınarbaşı Müdürümüze de şimdiden başarılı çalışmalar dilerim" dedi.