AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları başkanı Zehra Hatipoğlu ve yönetimi, Korucuk Mahallesi TOKİ İlköğretim Okulunda eğitim gören çocuklara aşure ikram etti.
Çocuklara aşure ikramında bulunduktan sonra Muharrem ayının ve Aşure gününün önemine değinen AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, ‘‘Savaşın  ve cana kıymanın haram olduğu aylardan biri olan Muharrem ayındayız. Ancak içinde bulunduğumuz bu coğrafyada yüzyıllardan beri nice hainler peyda olmuştur. Nice masum canlara kıyılmış ve bizi birbirimize düşürmek için karanlık ellerle fitne tohumları ekilmiştir. En son yaşadığımız FETÖ’nün hain işgal planı da bunlardan bir tanesi ve en alçakçası olmuştur. Müslüman görünümlü bu hainler güzel dinimize zarar vermek ve Allahın hükümlerinde tahrifat yapmak için ellerinden geleni yapmışlardır” dedi.


 
Hatipoğlu açıklamasının devamında, “Bu hainler dinin Allah’ın korumasında olduğunu unuttular. Dün Kerbela’da bir yudum suya muhtaç olarak Şehit ettikleri Hüseyin’di. Bugün de Abdullah, Ömer, Ahmet... Gördük ki, münafık aynı münafık ve yerleri de Gayya kuyuları! Bu ay Muharrem, Ayın içindeki en güzel günlerden biri de Aşure günü.  'Aşure' birliğin beraberliğin oluşturduğu o güzel tadı 15 Temmuz günü tekrar aldık” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu sözlerini, ‘‘Aşure Günü’nün temelinde kardeşlik, birlik, sevgi, anlayış ve hoşgörü vardır. Aşure farklı tatların bir arada güzel bir lezzete dönüşmesi gibi, toplumda farklılıkları ortaya çıkartarak ayrışmayı değil, birlik ve beraberlik içinde ortak bir tat yakalamayı hedeflemeliyiz. Renkleri, dinleri, kökenleri, cinsiyetleri, milliyetleri ne olursa olsun, insanlık ailesinin bir ve bütün olduğunu düşünüyoruz” şeklinde tamamladı.