Akyazı ilçesine bağlı Taşburun Mahallesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi İsmail Kılıçoğlu (62), bir süredir Akyazı Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu.

Kıbrıs Barış Harekatında er olarak vatani görevini yaparken gazi olan, evli ve 1 çocuk babası İsmail Kılıçoğlu için askeri tören düzenlendi.

Askerler tarafından Türk bayrağına sarılı tabutu Taşburun Merkez Şehit Ali Camii’ne getirilen Kılıçoğlu için burada öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, Akyazı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, İlçe Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Mustafa Ünlütürk, Akyazı Belediye Başkan vekili Mehmet Çakmak, İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, Ak Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Başer, Taşburun Muhtarı Fethi Kılıçoğlu, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Sakarya ve Akyazı Gazileri, oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından Kılıçoğlu’nun cenazesi, Taşburun Mahallesi Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. / www.akyazihaber.com