2014 yerel seçimleri ile birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylere yönelik asfalt çalışmalarının startını Beşevler’den veren Serdivan Belediyesi, buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından şimdi de Kızılcıklı Sokaklarını sıcak asfaltla kaplıyor.

Temizlik ekipleri tarafından yol kenarındaki otlar temizlenirken diğer yandan Fen İşleri ekipleri de dolgu ve düzenleme çalışmaları ile Kızılcıklı’nın sokaklarını asfalta hazır hale getirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yusuf Alemdar, köy yollarına yönelik kapsamlı düzenleme ve asfalt hamlesine Beşevler’den başladıklarını ve ekiplerin Çarşamba günü itibari ile çalışmalarına Kızılcıklı’da devam ettiklerini ifade ederek, Yukarıdereköy’e kadar tüm köy yollarının asfaltlanacağını söyledi.

Alemdar, yatırımların sadece asfaltla sınırlı olmadığını da belirterek “her mahalleye yeni park” projesini de ilçe genelinde hayata geçirdiklerini söyledi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Kızılcıklı sakinleri de, İlköğretim Okulu bahçesinde hizmete kazandırılan yeni parkın ardından kapsamlı asfalt çalışması ile Kızılcıklı Mahallesi’nin daha da güzelleştiğini söylediler.