Ziyarette; Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Erenler Meclis Üyesi ve aynı zamanda Hak-İş ile Hizmet-İş Genel Merkez Kadın Komitesi Başkan Yardımcısı Arzu Kahveci de yer aldı.
Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Sakarya'da kutlama kararı alan Hak-İş Konfederasyonu, hazırlıklarını aralıksız sürdürürken; Hak-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan Sakarya genelinde protokol üyelerini kutlama etkinliklerine davet etmek için ziyaretlerde bulundu. Bu kapsamda Arslan, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü de makamında ziyaret ederek Sakarya Kent Meydanında ki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma kutlamalarına davet etti.

 
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek günün anısına Başkan Arslan’a bir tablo hediye etti. Öztürk; “Emeğiyle, alın teriyle geçimini temin eden, milli gelirimize büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. 1 Mayıs dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın bir simgesi olmalıdır. Ben de şimdiden tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını tebrik ediyor, çalışma hayatlarının ömür boyu mutlu, huzurlu geçmesi dileğiyle onlara selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.