Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye’ye yeni bir giriş kazandırılacağının müjdesini verdi. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile ilçeye kazandırılacak yeni duble yolda incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu’na Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve YOLBAK Daire Başkanı Haydar Akbulut eşlik etti.

Hizmet teşekkürü

Arifiye’de gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “İlçemizin yeni yaşam alanı olacak Arifiye Park tamamlandı, hizmete açılıyor. Şimdi de ilçemizin yeni girişi olacak duble yolda başlayan çalışmaları Başkanımız Zeki Toçoğlu’yla birlikte inceledik. Yeni yatırım dolayısıyla teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeni duble yol

Başkan Toçoğlu, “Arifiye’de hizmet atağımız devam ediyor. İnşallah 18 Ekim Perşembe günü ilçemizin yeni buluşma noktası olacak Arifiye Park’ın açılışını gerçekleştireceğiz. Şimdi de yeni bir duble yol için kolları sıvadık. Yeni duble yolumuz; Terminal Kavşağından başlayarak, Tank Palet Fabrikası’na paralel olan yol boyunca devam edip Demir Yolu Üst Geçiş Köprüsünde son bulacak. İlçemizin yeni girişi ile ulaşıma hem alternatif sağlayacak hem de duble rahatlığa kavuşturacağız” diye belirtti.

2 kilometrelik yeni giriş

Toçoğlu, “2 kilometre uzunluğunda 20 metre genişliğinde olan yeni çevre yolumuzda SASKİ yağmursuyu çalışmalarına başladı. Yağmursuyu çalışmalarının ardından kazı dolgu işlemleri ekiplerimizce gerçekleştirilecek. Ardından asfalt serimini tamamlayacağız. Arifiye’nin trafiğini rahatlatacak olan ve şehre yeni bir giriş kazandıracak olan duble yolumuzu inşallah en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.