Arifiye İlçe Mili Eğitim Müdürü İlyas Gümüş; beraberindeki 9 okul müdürü ve işadamı ile birlikte; Kadıköy’e atanan Arifiye İlçesi’nin kurucu ve ilk Kaymakamı Birol Kurubal’ı makamında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

İstanbul Kadıköy Kaymakamlığı’na atanan Sakarya Arifiye İlçesi’nin ilk ve kurucu Kaymakamı Birol Kurubal ziyaretçi akınına uğrarken; bir ziyaretçileri de 17 Temmuz 2008 yılından beri dört yıl görev yaptığı ve birlikte çalıştığı Arifiye İlçe Mili Eğitim Müdürü İlyas Gümüş ve 9 okul müdürü ve 1 işadamı oldu. Birol Kurubal’a yaptıkları anlamlı ziyaretle vefa örneği gösteren Arifiye İlçe Milli eğitim camiası; Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal’ın Arifiye İlçesi’ndeki görevi boyunca kendilerine daima rehber olduğunu ifade ederek, “Ondan ayrıldığımız için hem hüzünlü, hemde büyük bir yere kaymakam olduğu içinde sevinçliyiz. Birol bey, hakla iyi diyalog ve iletişim halinde olmuş, okullarımıza da eşit mesafede davranarak, bir çok projeye imza atmıştır. Biz ondan çok şey öğrendik” diyerek, duygularını dile getirdi.

Selam gönderdi

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal; “Arifiye ilçemizde kaldığım sürece, herkezle istekli ve arzulu çalıştık. Görevimizi yaparken, zaman zaman Sapanca, Serdivan ve Erenler İlçelerinde de ’de görev yapma şansımız oldu. Benim yerime gelen Kaymakam arkadaşımıza da sahip çıkan, oda benim bıraktığım görevi kaldığı yerden layıkıyla devam ettirecektir. Bu vesileyle Sakarya ve Arifiye halkımıza selam gönderiyorum” dedi.