Programa Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sakarya İl Müftü Vekili Faruk Güneş, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Akyazı Jandarma Komutanı Hamit Gençay Taşdemir, Arifiye Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Sebahattin Aktaş,  Emekli Arifiye Müftüsü Mehmet Türkoğlu, Arifiye İlçe Müftülüğüne yeni atanan Hasan Rahmi Düzenli ve yönetimi, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, Ordu Çatalpınar Din Görevlileri Derneği yönetimi ve Adapazarı Din Görevlileri Derneği üyeleri katıldı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu veda programında yaptığı konuşmada, “Değerli Müftümüz Mehmet Türkoğlu hocamız ile 3 yıllık bir süreçte gerçekten güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Arifiye’de görev yaptığı süre içerisinde azimli, gayretli çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Arifiye’de külliye binası ile ilgili bir çalışma var. Müftümüz de bu çalışmalarla yakından ilgilendi, kayda değer taleplerde bulundu. Arifeye’de yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Sayın Mehmet hocamız bizde önemli izler bıraktı. Bu izlerden dolayı Arifiye halkımız kendisini saygıyla, minnetle anacak” dedi.

Helalleşti

Meslekte 40’ıncı yılını dolduran, Arifiye’de üç yıl süre ile ilçe müftüsü olarak görev yapan Mehmet Türkoğlu da program sonunda müftülük personeli, protokol üyeleri ve din görevlileriyle vedalaşarak helalleşti. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı emekliye ayrılan Mehmet Türkoğlu’na, başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı birer plaket takdim etti.