Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’ye meydan kazandırmak için yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Toçoğlu, “İlçelerimizi önemsiyoruz ve ilçelerimizin daha çok gelişmesine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçiriyoruz. 5 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan ve çok güzel bir projesi olan meydan Arifiyemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Toçoğlu’na teşekkür

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Arifiye’ye giderek Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arifiye meydan çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu ile birlikte Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım’a Arifiye’de gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi veren Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun desteğiyle Arifiye’de birbirinden önemli ve büyük yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Çalışması başlatılan meydan projesi için de Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Arifiye hızla gelişiyor

Arifiye Meydan çalışmasının yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, Arifiye’nin son yıllarda hızlı bir gelişme gösterdiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her yanında çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Toçoğlu, “İlçelerimizi önemsiyoruz ve ilçelerimizin daha çok gelişmesine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçiriyoruz. Daha önce sözü verdiğimiz Arifiye Meydan çalışmasını da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 5 bin metrekarelik Arifiye Meydanı çok güzel bir projeye sahip. Yapılan çalışmalar kapsamında meydan zeminini yenileyecek, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştireceğiz. Ayrıca bir havuzun da yapıldığı meydanda modern oturma grupları kurulacak. Meydan çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.