Meclis toplantısında gündem dışı söz alan CHP’li meclis üyesi Feridun Adıyaman, Karaaptiler Mahallesinde yaptırılan Gölya Tabiat Parkı için Başkan İsmail Karakullukçu’yu tebrik etti.  Adıyaman, “Bu park, ilçemiz ve hatta ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın nefes alabileceği harika bir yer olacak diye düşünüyorum. Yine Türkçaybaşı Mahallesinde yaşanan yangında, mağdur vatandaşlarımıza yaptığınız yardımlar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Hanlı Merkez Mahallesinde vatandaşlarımızın sokak köpekleri ile ilgili bir şikâyeti var. Bu konuda da bir önlem alırsanız memnun oluruz” dedi.
Ardından söz alan BBP’li meclis üyesi Ahmet Acar ise, Fatih Mahallesi Sarısu mevkii ile Banaş arasındaki yolun onarımının yapılmasını talep etti.


Başkan İsmail Karakullukçu da yaptığı konuşmada, CHP ve BBP’li meclis üyelerine teşekkür ederek, ilçedeki yatırım ve hizmetlerin devam edeceğini söyledi.
Ardından gündem maddelerine geçildi. Yapılan oylamalar sonucu; Meclis Başkan Vekilliklerine Veysel Ünü ve Cüneyt Şensoy, Meclis Katipliklerine (Asil) Mehmet Ayvaz, Serap Yıldız ile (Yedek) Aysun Gözyuman ve Yaşar Beğen,    Belediye Encümenine Hulusi Kara, Vedat Vatansever, Bütçe Komisyonuna Yaşar Beğen, Nuri Yavaş, Cesim Çelik, Hulusi Kara ve Veysel Ünlü, İmar Komisyonuna Vedat Vatansever, Mehmet Ayvaz, Mehmet Erhan Çetin, Serap Yıldız ve Emrah Yılmaz seçildi. Denetim komisyonu raporu meclisin bilgisine sunuldu.
Arifiye Belediyesi 2020 yılı Faaliyet Raporu oybirliği ile kabul edildi.