Yemeğe, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Başar, Başkan Yardımcıları Adnan Akbaş, Adnan Ağırman, Osman Oğuz Özer, Belediye Meclis Üyeleri, Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kaymakçı ve Birim Müdürleri katıldı.

Arifiye İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Gençay Taşdemir konuklarıyla yakından ilgilendi.

Yemekte, ilk konuşmayı Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptı. Karakullukçu; "Aziz Vatanımızı ve Milletimizi güney sınırlarımızdan gelebilecek her türlü tehdide karşı korumak, orada oluşabilecek terör koridoruna engel olmak amacıyla 21 Ocak 2018 tarihinde başlatılan Zeytindalı Operasyonu halen devam etmektedir. Askerlerimiz vatanımızı korumak için zor doğa şartlarında yağmur, kar, soğuk demeden tüm Dünya'nın hayranlıkla izlediği büyük bir mücadele vermektedir. Bu bağlamda Arifiye Belediyesi olarak biz de, Arifiye'de görev yapan ve ilçemizin asayiş ve güvenliği için 7 gün 24 saat hizmet veren Jandarma personelimize bir moral yemeği vermek ve gönlümüzün her zaman onlarla olduğunu göstermek istedik. Bu vesile ile Zeytin Dalı Operasyonunda gazi olan erbaş ve erlerimize Yüce Allah'tan acil şifalar, şehit olan askerlerimize ise Rahmet diliyor, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. İnşallah, Afrin'de bulunan askerlerimiz kısa bir süre içerisinde sağ salim dönerek, sevdiklerine kavuşurlar" dedi.

Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı da, “Biz Türkler Orta Asya'dan sonra Dünya'nın en güzel yarım adasını, Anadolu'yu vatan olarak seçtik. Dolayısıyla Anadolu'ya ayak bastığımız 1071 yılından bu yana vatanımızı korumak için sürekli mücadele ediyoruz. Bu cennet vatanı bize bırakmamak için geçmişte saldırılar oldu. Olmaya da devam edecek. Biz de Allah'ın izniyle her defasında polisimizle, askerimizle bu mücadeleden galip olarak çıkacağız. Bu bir savaş, haliyle şehit ve gazilerimiz oluyor, olamaya da devam edecek. Maalesef, Dünya'nın en değerli yerini vatan seçmenin bir bedeli var. Bu yüzden, her zaman birlik beraberlik içinde dimdik ayakta durmak zorundayız. Çünkü, düşmanlarımıza karşı galip gelmenin tek yolu bu. Ben de bu kutlu mücadelede gazi olan askerlerimize Cenab-Allah'tan acil şifalar, şehit olan askerlerimize ise rahmet diliyor, acılı ailelerine sabır, şanlı ordumuzu daima muzaffer kılmasını diliyorum" şeklinde konuştu.