Salonda zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Özel eğitim öğrencisi Zülal Çalış’ın Çanakkale Türküsü ’nü seslendirdiği sırada dinleyenler gözyaşlarını tutamadı. Ayrıca gecede söz ve müziği Okul Müdürü Ercan Demirci’ye ait olan “Arif Nihat Asya Okul Türküsü” seslendirildi.
 
Geceye; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şükrü Yıldız, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Terzi ve Alican Akdoğan, Toki İlkokulu Müdürü Suat Erdoğan, 21 Haziran İlkokulu/Ortaokulu Müdürü İskender Keskin, Türk-iş İlkokulu Müdürü Ökkeş Şahin, Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu Müdürü İbrahim Lüleci, Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Yüksel Aydın ve çok sayıda öğretmen, veli ve davetli katıldı. 
 
Konser sonunda kapanış konuşması yapan Okul Müdürü Ercan Demirci programı hazırlayan müzik öğretmeni Recai Hurma’ya, Murat Örsel’e, koro öğrencilerine, konsere destek veren Toki İlkokulu Müdürü Suat Erdoğan’a, Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Fikret Güneş’e, Yenikent HEM Müdürü Fevzi Gökcan’a ve Yılko Grafik adına Orhan Sedat Kulaz’a teşekkür etti.