Kaza, dün gece saatlerinde Adapazarı Orhangazi CaddesiNde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı'ndan Bilecik istikametinde seyir halinde olan 21 yaşındaki Oğulcan Uğurlu idaresindeki 54 ADC 490 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçmiş, burada seyir halinde olan 54 S 2046 plakalı işçi servisiyle çarpışmıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan işçi servisi ise aynı istikamette seyir halinde olan 54 AS 478 plakalı otomobil ile yol kenarında park halinde bulunan 45 ED 674 plakalı otomobile çarpmıştı.
4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 54 ADC 490 plakalı otomobil sürücüsü Oğulcan Uğurlu olay yerinde, eşi İncinur Uğurlu ve 8 aylık bebekleri Eymen Efe de ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmişti.
Feci kazada can veren anne, baba ve 8 aylık bebekleri için Serdivan ilçesi Aşağıdereköy Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Uğurlu ailesi, Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuklarına uğurlandı.