2011 yılından bu yana Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri İl Ambulans Servisi Başhekimliği görevinde bulunan Dr. Semih Yıldırım Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı’na naklen atanması dolayısıyla Başhekimlik görevinden ayrıldı. Dr. Yıldırım’ın yerine ise Dr. Neslihan Karadeniz atandı.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü binasında düzenlenen devir teslim törenine Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar, İl Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. Mustafa Ezen, Dr. Serdar Değirmenci, Dr. Nevin Özçelik, Yusuf Türkdoğdu, İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürleri Dr. Burcu Başaran, Dr. Zeynep Gökçen Battal, Ali Başaran, İbrahim Bulduk Özel Tanı çalışanı Dr. Engin Aydın katıldı.

Devişr teslim töreninde bir konuşma yapan ve yaklaşık 2 yıldır Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri İl Ambulans Servisi Başhekimliği görevinde bulunan Dr. Semih Yıldırım şunları söyledi: “Başhekimlik yaptığım süre zarfı içinde şahsımdan desteğini esirgemeyen herkese, özellikle de büyük bir özveri içinde çalışan 112 Acil Yardım Hizmetler personeline sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Dr. Neslihan Karadeniz hanıma yeni görevinde de başarılar diliyorum."

Devir teslim töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar ise, "Bünyemizde İl Ambulans Servisi Başhekimliği gibi son derece önemli bir makamda hizmet vermiş olan Dr. Yıldırım'ı İlimize verdiği çok değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu hizmetleri verirken gösterdiği azim, özen, hassasiyet ve ciddiyetinden dolayı kendisini ve Acil Yardım Hizmetlerini yürütmekte olan tüm 112 personelini kutluyor, bundan sonra ki hayatında da başarılarının devamını diliyorum. Yerine bu görevi üstlenmiş olan Dr. Neslihan Karadeniz'in de aynı azim, özen, hassasiyet ve ciddiyetle vatandaşımıza sunmakta olduğumuz hizmetleri yerine getireceğine olan inancım tamdır. Ona da bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" şeklinde konuştu.