Amatör Futbolcular Derneği, Baro Başkanlığı’na seçilen Recep Hacıeyüpoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacıeyüpoğlu, “Sakarya’da amatör futbol çok iyi noktalarda. Amatör futbolun bu başarısını daha da arttırmak için desteğimiz sürecek” dedi.

Baro Başkanlığı’na seçilen Recep Hacıeyüpoğlu’na ziyaretler sürüyor. Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş ve yönetimi Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette Baro Başkanlığı’nın hayırlı olmasını temenni eden Dernek Başkanı Ömer Bektaş, “Aynı zamanda derneğimizin de onur kurulu üyesi olan Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’ndan her zaman destek gördük. Her zaman da bu desteği göreceğimize inanıyoruz. Bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza atmış olan Recep Hacıeyüpoğlu’nun Baro Başkanlık görevini de başarılı bir şekilde yürüteceğine inanıyorum” dedi.  

TÜRK SPORUNUN LOKOMOTİFİ SAKARYA

Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sakarya Amatör Futbol konusunda Türkiye’de çok iyi noktalarda. Sakarya, bugüne kadar önemli isimler yetiştirerek Türk sporunun lokomotifi oldu. Bundan sonra da bu başarı çıtasının daha yükseğe çıkması için amatör sporlara desteğimiz sürecek” diye konuştu.