Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Vodinalı ve Söğütlü’de görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyarette AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan’da yer aldı.

Birlik beraberlik

Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Vodinalı, “Geçtiğimiz günlerde ilçe muhtarlar derneğimizde başkanlık için bir seçim gerçekleştirdik. Muhtar arkadaşlarımız beni ve yönetim ekibimi göreve layık gördü. Söğütlü’nün geleceği için birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Uyum devam edecek”

Söğütlü Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetimini kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz.  Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda mahallelerimizdeki eksiklikleri tespit ediyor, mahallelerimizi hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. İnşallah 16 ilçe muhtarlarımızla yakaladığımız bu uyum devam edecek” diye konuştu.

Sorunsuz altyapı

“Ferizli ve Söğütlü ilçemize 45 milyon lira değerinde önemli bir altyapı yatırımını kazandırıyoruz. Hayata geçirdiğimiz proje ile bölgeye 120 kilometre kanalizasyon hattı ve 40 kilometre içmesuyu hattı inşa edeceğiz. Çalışmalar tamamlandığında uzun yıllar altyapı anlamında hiçbir sorun yaşanmayacak. Bu yıl Söğütlü’de 1 milyonun üzerinde bir asfalt serimi gerçekleştirdik. Altyapının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarımız hızlanacak. 2019 yılında asfaltsız grup yolumuz kalmayacak” dedi.