Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen SATSO organ seçimlerinin ardından gerçekleştirilen protokol ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’yı ziyaret eden SATSO Heyeti, aynı zamanda Emniyet Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümünü de kutladı.

Söz konusu ziyarette konuşan Başkan Altuğ,  Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya görevinde başarılar dileyerek Emniyet Teşkilatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Emniyet teşkilatımız iç güvenliğimizin teminatıdır” diyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, “Milletimizin geleceğini ve güvenliğini korumak adına canını feda etmeyi göze alan polislerimiz, karşılığı ödenemeyecek özverili bir duruşun sahipleridir. Onları her zaman minnet, şükran ve büyük bir sevgiyle hatırlamak bizim vicdan borcumuzdur. Bizler üretirken, çalışırken ihtiyacımız olan huzuru, gücü sizlerden alıyoruz.

Türk Polis Teşkilatı, kuruluşundan bugüne kadar 173 yıldır vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, kamu huzurunu, halkın can ve mal güvenliğini tesis etmek ve korumak için kutsal bir görevi ifa etmektedir. Bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygılya anıyorum” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ekonomi de güvenlik ister. Hep birlikte halkın malı, canı için gayret ediyoruz.  Sinerji yaratmak çok önemli. Biz iki kurum olarak paydaşız. İyi bir takım olacağımıza inanıyoruz. Ülke olarak birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. İlimizde bu birlik ve beraberliği birlikte tesis etmeyi arzuluyoruz” dedi.

Söz konusu ziyaret ekonomi ve genel değerlendirmelerin ardından sona erdi.