Alperen Ocakları Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sakarya Teşkilatı, AK Parti’ye verilen destek ve 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendiren bir basın açıklaması yayımladı.

“AK Parti’nin İslam’a hizmeti birilerini rahatsız ediyor”

Alperen Ocaklarından yapılan açıklamada, AK Parti’nin İslamiyet’e hizmetlerinin altı çizilerek,“Recep Tayyip Erdoğan şahsıyla bütünleşmiş AK Parti’nin İslam coğrafyasında ki çalışmaları, hizmetleri Türk milletini onore  etmiş, heyecanlandırmış ve takdirini toplamıştır. Çeçenya’da, Urumçi’de, Bosna’da, Filistin’de, Orta-Doğu’da İslam’ın kardeşlik olgusuyla, dayanışma arzusuyla yapılan birçok yardım organizasyonu birilerinin fazlası ile zoruna gitmiş olduğunu görmek bizlere doğruyu-yanlışı ayırt etmemiz için bir yol olarak belirmiştir” dendi.

“Müslüman iktidara her zaman destek var”

Kültür Bakanı Yalçın Topçu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Özdağ ve Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a teşekkür edilen basın açıklamasında, AK Parti’ye verilen bu desteğin Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu tarafından merhum Necmettin Erbakan’a da verildiğini belirtilerek “Müslüman iktidara her zaman desteğimiz var” dendi.