Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, mesajında, “15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne karşı durarak, darbe girişiminin akamete uğratılmasında, milletiyle birlikte hareket eden jandarma personeli, milletinin emrinde bir kolluk kuvveti olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Şehitler Ocağı Jandarma, içinde bulunulan bu en hassas dönemde de kendisine verilen görevleri, milletinden almış olduğu güçle yerine getirmektedir.

Jandarma kutsal cennet vatanımızın en ücra köşelerinde çalışan, fedakârlık ve feragat örneği, bir kanun ordusudur.

Şehit verdiğinde ‘Vatan sağ olsun’ diyen, evladının cenaze namazını büyük bir gururla kıldıran ve gülümseyerek tam bir inanç ve teslimiyetle son yolculuğuna uğurlayan bu millete diz çöktürülemeyecek ve boynu asla bükülmeyecektir. Jandarma gücünü işte bu asil fedakâr milletten ve dualarından almaktadır.

Jandarma personeli bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da devletine gönülden bağlı, milletinin emrinde görev yapmaya devam edecek ve vatanımıza göz diken tüm hain odaklarla ve her türlü terör örgütleriyle mücadelesini sürdürme azim ve kararlılığı içerisinde olacaktır” dedi.