Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan; bugün yapılan Belediyesi meclis toplantısında, Meclis üyelerinin de oy birliği ile ilk madde olarak gündeme aldığı; “Değirmenler Caddesinin” adını “Şehit Furkan Çelik Caddesi” olarak değiştirdi.Başkan Akcan; geçtiğimiz ay, Şehit Polis Furkan Çelik’in Değirmenler Caddesindeki evinde yapılan son okumasında, ilk Meclis Toplantısında Şehit Furkan Çelik’in adının yaşatılması için Değirmenler Caddesinin adının değiştirileceğini ve “Şehit Furkan Çelik Caddesi” olacağını söylemişti. Akyazı Belediyesi Meclis üyelerinin de oy birliği ile Değirmenler Caddesinin adı değiştirilerek Şehit Furkan Çelik’in olması maddesi resmi olarak kabul edilerek onaylandı.
Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa bir süre içerisinde caddenin tabelalarını sökerek Şehit Furkan Çelik Caddesi olan yeni tabelaları yerine asacak.



Akyazı Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısına Şehit Furkan Çelik’in babası Yunus Çelik de katıldı. Bir konuşma yapan Yunus Çelik, “Akyazı Belediyesi’ne ilk cenaze günümüzden bu güne kadar göstermiş olduğu hassasiyetten ve başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve ailem adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Akyazı Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısına ayrıca Akyazı Orman işletme Müdürlüğü’nün takas rampa talebi, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’nün tahsis talebi, Meclis Hukuk Komisyonunun oluşturulması teklifi, Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin görüşülmesi, boş kadro ihdası teklifinin görüşülmesi ve ayrıca ilave gündem olarak da belediyeye ait ekonomik ömrünü tamamlamış 5 adet traktör kepçenin satılması teklifinin görüşülmesi konuları ele alındı.