Kenan Sofuoğlu parkında gerçekleşen bayramlaşma programına Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz, Mustafa Kabasakal, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Bedir, İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, muhtarlar, daire amirleri, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak parti gençlik kolları, belediye meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu, ATSO başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Ticaret Borsası Başkanı A.Şener Bayraktar, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temilcileri katıldı.
 
Başkan Akcan’dan bayram mesajı
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Akcan, dini bayramların toplumumuzda ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Akcan, “Bayramlar insanlığın kaynaşmasına, birlik ve beraberlik içinde olmamıza vesiledir. Bugün burada huzur içinde bayram kutluyorsak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve bakanlarımızın, güçlü iradesiyle darbecilere dur diyen aziz milletimizin sayesindedir. Rabbim bizlere bir daha böyle kötü günler yaşatmasın. Kurban bayramının tüm İslam alemine, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
 
Başkan Akcan’ın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur'un yaptırdığı dua ile bayramlaşma töreni sona erdi.


Ziyaretler
Kenan Sofuoğlu parkında gerçekleşen bayramlaşmanın ardından ilçe protokolü Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Asayiş başkomiseri İshak Göz ve Emniyet mensupları tarafından karşılanan protokol buradan Garnizon Komutanlığına geçti. Protokol son olarak ise Akyazı Devlet Hastanesini ziyaret etti.