Yeni yatırımlarda gelinen son nokta ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar incelemelerde bulundu. Heyete Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve başkan yardımcıları Ünal Gündüz ve Mehmet Çakmak da eşlik etti.

Akyazı’ya Yeni Yatırımlar Yolda

Akyazı Belediyesi Proje Müdürü Uğur Kuş’tan ilçeye kazandırılması planlanan yeni yatırımlar ile ilgili bilgi de alan Büyükşehir heyeti, daha sonra devam eden projeleri yerinde inceledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, ilçede başlatılan Karacasu Park ve Akyazı Spor Tesisi Projelerinin en kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

Toçoğlu Müjdelemişti

Kardan, “Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan ve kurmayları ile birlikte Akyazı’da devam eden çalışmalarımız ve yeni projeler üzerinde istişarelerde bulunduk. Oldukça faydalı bir görüşme söz konusu oldu. Bilindiği üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun Akyazı’ya müjdesini verdikleri iki projede çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Akyazı’ya yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Karacasu Park adını verdiğimiz proje şuanda 14 dönümlük alan üzerinde yükseliyor. İçerisinde kültür merkezi, dinlenme ve spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yollarının bulunacağı bir merkez inşa ediyoruz” diye konuştu.

Akcan’a Teşekkür

Akyazı Spor Tesisi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ayhan Kardan, “Bir diğer projemiz ise Akyazı Spor Tesisi. Hatırlanacağı gibi çok kısa bir süre önce projenin temelini atmıştık. Proje kapsamında ilçemize bin 800 kişi kapasiteli tribün binası ve uluslararası ölçülerde sentetik sahanın bulunacağı yeni bir spor kompleksi kazandırıyoruz. Ekiplerimizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan’ın şahsında tüm ekibine de teşekkür etmek istiyoruz” dedi.