Toplu sözleşme imza törenine Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Hizmet İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Akyazı Belediyesi Hizmet İş Sendika temsilcisi H.Engin Eroğlu ve Alparslan Bayraktar, Akyazı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Selda Aksima Yazıcı, Yerelsen genel sekreter yardımcısı Yahya Bilgin, Yerelsen uzmanı Cavit Tokpınar, Şube sekreteri Osman Köseoğlu, Şube Personeli Ertuğrul Aktaş katıldı.
 
Akyazı Belediyesinde işçi olarak çalışan personelin toplu iş sözleşmelerinin yenilenmesi ile ilgili daha önce yapılan oturumlar ve toplantılar neticesinde belediye başkanlık makamında sözleşmenin imzalanması adına taraflar anlaşarak bir araya gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
 
Yapılan toplu iş sözleşmesi hakkında bilgi veren Akyazı Belediyesi Hizmet- İş Sendikası temsilcisi H.Engin Eroğlu, “Öncelikle bugüne kadar gerek mesai anlamında gerekse de sosyal haklar noktasında yaptığı düzenleme ve iyileştirmelerden dolayı değerli belediye başkanımız Hasan Akcan’a teşekkür ediyorum. İmzalanan sözleşmenin işçi kardeşlerimizin hakları açısından oldukça güzel olduğunun altını çizmek istiyorum. Başkanımız işçi kardeşlerimize her zaman adaletli bir yönetim sergilemiştir. Kendisine tekrardan şahsım ve işçi kardeşlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

 
Hizmet İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ise, “Yapılan güzel sözleşmeden dolayı işçilere değer veren Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan’a hem sendikamız, hem de işçi kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan da, “Biz işçinin alın teri kurumadan hakkını ödeyen bir zihniyetin temsilcisi olarak, elimizden gelen azami gayreti göstererek imkânlar çerçevesinde iyi bir sözleşme yaptığımıza inanıyorum. Yapılan 2 yıllık sözleşmenin tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun, tüm işçi kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.