15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen kalkışma sonrasında aynı ruhu canlandırmak için harekete geçen Milli Birlik ve Düşünce Derneği Akyazı Teşkilatı ile Akyazı Belediyesi, 1 Nisan’da Akyazılılar için muhteşem ve dolu dolu geçecek bir program hazırladı.

1 Nisan 2017 Cumartesi gecesi saat 20.00’da Akyazı Milli İrade ve Demokrasi Meydanı’nda (Gazi Süleyman Paşa cami önünde) gerçekleştirilecek programda “15 Temmuz Milli İradesini 1Nisan’a taşıyoruz” anlayışı ile Akyazılılara muhteşem bir gece yaşatılacak.

Programa, 15 Temmuz’da olduğu gibi Türk Bayrakları ile katılacak olan ilçe sakinlerine, kalkışma sırasında yaşananlar sinevizyon gösterimi ile bir kez daha hatırlatılacak. Gecede aynıca Semazen gösterisi yapılacak, Kur’an-ı Kerim okunacak, Mehteran Konserinin yanı sıra katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Programda aynı zamanda 16 Nisanda yapılacak referandumla ilgili Türkiye’nin bekasını ve geleceğini anlatacak birçok konuşmacı da yer alacak.
Milli Birlik ve Düşünce Derneği Akyazı Teşkilat başkanı İbrahim Keleş ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, 1 Nisan akşamı tüm Akyazılıları Türk bayrakları ile Milli İrade ve Demokrasi Meydanı’na beklediklerini ifade ettiler.