İl Başkanı Yunus Tever, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile seçim güvenliği, parti çalışmaları ve gündeme dair konuları görüştü.

Sakarya için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın önemine vurgu yapan İl Başkanı Tever, “Kardeşlik ve huzur coğrafyası Sakarya’mızda farklı kültür ve coğrafyalardan insanlar bir arada yaşamlarını sürdürüyor. Hamdolsun bu kardeşlik ve huzur ikliminde bizler de şehrimize hizmet etme gayesi içinde gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerle birlikte bu hizmet yarışında bir yük almak için verdiğimiz gayreti birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz. 4 Şubat’ta yeni yönetim kurulumuzu teşkil ederek, çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Malum önümüzde 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri var. Yoğun bir tempo içerisinde seçim koordinasyon merkezimizin belirlediği çalışma takvimi içerisinde tüm parti mensuplarımızla sahadayız. Misafirperverliğiniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyor, yoğun geçen çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nayir de, “31 Mart yerel seçimlerindeki çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Heyetiniz ile nezaket gösterip bizleri ziyarete gelmenizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler resmi kurumlar olarak hükümetin ildeki en üst temsilcileriyiz. Şuanda sizler ziyaretimize geldiniz, kapımız ayrım gözetmeksizin tüm siyasi parti mensuplarına ve halkımıza açıktır. 31 Mart yerel seçimlerinin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.