Vali Balkanlıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sakarya’nın bulunduğu konum itibariyle çok önemli bir yere sahip olduğunu ve kozmopolitik bir şehir olan Sakarya’nın değişik etnik kökenli vatandaşlara sahip olduğunu söyleyen Balkanlıoğlu, aynı zamanda huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu vurguladı.

Balkanlıoğlu, “Hızla büyüyen, gelişen bir şehir olan Sakarya’nın çarpık büyümemesi ve tarımla iç içe bir gelişme kaydetmesi için çalışıyoruz” dedi.

Balkanlıoğlu ayrıca ülkemizin geçtiği zor döneme değinerek, “Düşmanlarımız içeride ve dışarıda bizlere tuzak kuruyor devletimizi yıkmak, milletimizi bölmek istiyor. Bunun için daha dikkatli olmalıyız. Sizler de vatandaşlarımızı bu konularda bilgilendirmelisiniz” diye konuştu.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ise, “Sakarya’nın gelişmesi, büyümesindeki hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Bizler sahada sürekli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Onlara ülkemiz için kurulan tuzakları anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız. Su uyur düşman uyumaz. Biz hep uyanık olmak zorundayız. Büyük Türkiye hedeflerimiz var. Hedeflerimize ulaşmamızı istemeyen düşmanlarımız her zaman olduğu gibi yine belirli planlar yapmaktalar. Bu millet bir oldukça iri oldukça diri oldukça, birlik ve bütünlüğümüzü kimse bozamaz. Nitekim 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda hainlere gereken dersi vermiştir ve tüm dünyaya Türk milletinin gücünü bir kez daha göstermiştir” dedi.