AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı ÖZKUM restoranda iftar verdi. İftar davetine K Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Celal Şirin, belediye meclis üyeleri, sandık görevlileri, mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Başkanı Nazmi Bostancı karşılama konuşmasında iftar yemeğine katılımın çok olması sebebiyle mutluluk duyduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde olmanın memnuniyetini dile getirirken, Ramazan ayının İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu “İlçe teşkilatının düzenlediği iftar programına hoş geldiniz. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı birlik ve beraberliğin daha ön plana çıkarıldığı, maneviyatın yoğun yaşandığı bir aydır. Bu vesileyle de birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah bu birliğimizi bozmasın” dedi.

Yapılan çalışmalardan da bahseden İbrahim Uslu, söz verdikleri gibi bütün projeleri bir, bir hizmete açtıklarını söyledi.