Sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, şehrin idarecileri ile olan sıcak temasları ve ikili ilişkileriyle dikkat çeken Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu yoğun gündemlerine devam ediyor. Sakarya Müteahhitler Birliğini ziyaret eden Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve beraberinde ki heyet, Müteahhitlerin görüşlerini alarak, siyasi gündem ve başkanlık sistemi hakkında bilgiler aktardı.

Sakarya Müteahhitler Birliğinin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade eden Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sakarya’nın konut imar endeksinde birinci sırada yer aldığını, şehrin ekonomisine ve görüntüsüne katkı sağlayan Müteahhitlerin ülkenin gelişimde önemli rol oynadığının altını çizdi.

Sakarya’da ki neredeyse tüm eserlerin müteahhitlik ve mühendislik başarısı olduğunu belirten Başkan Ak, güzel ve modern eserlere de müteahhitlerin imza attığını söyledi. Türkiye’nin 2023 vizyonunda siyasi ve ekonomik istikrarın önemli olduğunu, başkanlık sisteminde siyasi ve ekonomik istikrar için vazgeçilmez bir sistem olduğunu vurgulayan başkan Mustafa Ak, Müteahhitlerin sorunlarını da dinledi.



Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak da görüşlerini paylaşırken, tüm yönetim kurulu üyeleri de fikirlerini, bilgilerini ortaya koydu. Müteahhitlerin sorunları ile eksikliklerin de dile getirildiği ziyarette, şehrin gelişimine her daim katkı verdiklerini söyleyen Murat Bayrak, vermeye de hazır olduklarını, tüm sosyal projeleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Başkan Murat Bayrak, Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyümesi bazı kesimleri rahatsız ettiğini söyleyerek, “Şer odaklı dış güçlere karşı da devletimizin yanındayız. Bizler Türk ve yerli yatırımcılarız. Ülke ekonomisine katkı vermeye devam ediyoruz. Büyümeye hep birlikte el ele devam edeceğiz. Ülkemize Sakarya Müteahhitler Birliği olarak sahip çıkmaya devam ediyoruz. Herkesin siyasi bir görüşü muhakkak vardır. Birliğimiz içinde de farklı görüşlere sahip olan dostlarımız var. Birliğimiz, bir çatı altında farklı kültür ve görüşlere sahip kişilerden kuruludur. Ana temamız Türkiye’mizdir. Türk Bayrağın altında mücadelemiz hep birlikte ayrımsızdır. Tüm siyasi görüşlere saygılı ve aynı mesafedeyiz” dedi.