AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim kurulu üyeleri, bir dönem Hendek Devlet Hastanesinde Başhekimlik yapan ve Karasu Devlet Hastanesine atanan Op. Dr. Celalettin Akyol ve Hendek Devlet hastanesinde Başhekim Yardımcılığı yapan ve Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Yavuz Selim Özdin’i makamlarında ziyaret etti.

Başhekim Celalettin Akyol ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hendek Devlet Hastanesinde çalıştığımız dönemde ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile tanıştık. Hendek Devlet Hastanesinin gelişimi için bizimle beraber koştu. Hendek ilçesi ve vatandaşlar için mücadele eden bir kardeşimiz. O zamanlar dostluğumuz gelişti. Karasu’ya gelip bizi bizzat ziyaret etmesi mutlu etti. Şahsım adına teşekkür ederim ve yeni döneminin hayırlı ve başarılı olmasını dilerim” dedi.

Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da, “Yeni hastane hizmet vermeye başladığı dönemde Hendek ilçesine atanan Celalettin Akyol hocamızla  birlikte çalışma fırsatımız oldu. Yeni hastanemizin dizaynında ve gelişmesinde büyük hizmetleri oldu. Hendek Devlet Hastanesine verdikleri hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederim.  Karasu ilçe devlet hastanesine atanınca kendisini ziyaret edip hayırlı olsun demek istedik. Burada güzel hizmetler yapacaktır. Aynı zamanda Celalettin hocamızın Hendek ilçemizde yardımcılığını yapan Dr. Yavuz Selim Özdin’in de Karasu İlçe Sağlık Müdürü olduğunu öğrendik. Her iki hocamıza da yeni görevlerinde başarılar dileriz” diye konuştu.