Erenler Kültür Merkezi Konferans Salonunda geniş bir katılım ile gerçekleşen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Mehmet Beşir Doğrusever, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ensar Öztürk, Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Beşir Doğrusever, AK Parti’nin siyasi, ekonomik ve sosyal alanlarda kendini ispat ettiğini ifade ederek, partisinin 18. yaşını kutladığını ifade etti.

“Çözüm odaklı çalışıyoruz”

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ise belediye çalışmaları hakkında partililere bilgi vererek, halk tarafından partililere iletilen sorun ve talepleri dinledi. Başkan Kılıç, kendilerine ulaşan her sorun ve taleple yakından ilgilendiğini ifade ederek; “Başta bizlere seçim sürecinde iletilen sorunlar, talepler olmak üzere, halkımızın gerek belediyeye gelerek, gerek sosyal medya üzerinden gerekde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bize ulaştırdığı sorunlar ve talepler ile birebir ilgilenerek çözüm odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti’nin 18 yıllık iktidar dönemine baktığımız zaman hafızalarda iyi olarak kalacak yüzlerce, binlerce hizmet, eser var. Bizde Erenler’e yapacağımız yeni çalışmalarla halkımızın alışmış olduğu AK Parti belediyeciliğine yakışan eserlerle katkı sunacağız. Amacımız hafızalara kazınacak çalışmalara ilçemizde imza atarak Erenler’i şaha kaldırmak. Belediyecilik bir insanın dünyaya geldiği andan, hayatının en son anına kadar onların yanında olmaktır. Erenlerimiz için teşkilatımızla, muhtarlarımızla,mahalle başkanlarımızla birlikte istişare halindeyiz. Hep birlikte çalışarak ilçemize güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi.

“Çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ise; “14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı siyasi hareket ve mücadelede 18 yılı hep birlikte yaşayarak geride bıraktık. Partimiz, halkımızdan aldığı yetki ve hayır duaları ile Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en büyük eserleri ve hizmetleri kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Cumhuriyet tarihinde ilkleri başaran bir parti olarak AK Parti, adını tarihe altın harflerle yazdıran Türkiye’nin özetidir. Sakaryalı hemşehrilerimiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Projeler üretiyoruz. Partimizin istikrarını bozmaya çalışanlara en güzel cevabı çalışmalarımız ve icraatlerimiz ile veriyoruz” diye konuştu.

“Bu davanın neferleriyiz”

Toplantıya katılarak ilçe faaliyetleri hakında bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise konuşmasında; “AK Parti bir partiden öte anlam ifade ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da bir liderden öte, bir Genel Başkandan öte bir anlam ifade ediyor. O bir Genel Başkan öte olmasaydı 'one minute' çıkışını yapamazdı. Dünya 5’ten büyüktür diyemezdi. Kurulu sömürü düzenine her seferinde çomak sokmaya çalışamazdı. S-400’leri, Türkiye’ye getiremez, nükleer santrallerin temelini atamazdı. Bunlar gibi yapılan hizmetlerin çok daha fazlası var. Bu bir davadır. Biz de hep birlikte bir nefer gibi davamızı sürdüreceğiz. AK Parti için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Erenler’de de hizmet olarak üstümüze ne düşüyorsa yapacağız. Şu anda Sakarya’mızın ihtiyacı ne ise gerekli istişareler ile o ihtiyacı karşılamanın gayreti içindeyiz” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından muhtarlara gönderilen hediyeler taktim edilirken, danışma meclisi vatandaşlar tarafından iletilen sorun ve taleplerin değerlendirilmesi ile son buldu.