Akyazı AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısı Şerefiye Öztürk alabalık tesislerinde yapıldı. Toplantıda konuşan Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Nail Kahveci partisinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verirken, yaklaşan seçimlerde partinin başarısını yükseltilmesi ve eksiklerin belirlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Kahveci’nin ardından kürsüye AK Parti Sakarya Milletvekili Av. Ali İhsan Yavuz çıktı. Yavuz konuşmasında, Hükümetin önemli hizmetleri yaptığına dikkat çekerek, “Bizim iktidarımızda Sakarya ve diğer ilerimizde hükümet nezdinde önemli yatırımlar hayata geçirildi. Torba Yasasında daha önce mağdur olmuş vatandaşlarımız için iyileştirmeler yapıldı. 80 Maddede değişlikler yaptık” dedi.

Mecliste bir konuşma yapan İl Genel Meclis üyesi Alim Gül sorumlu oldukları bölgelerde alt yapı ve diğer hizmetlerin takipçisi olduklarını belirterek, ”Çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Salihiye Köyünün ihtiyacı olan köprü en kısa zamanda ihale edilerek inşasına başlanacaktır” şeklinde konuştu. Gül’ün ardından Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak da birer selamla konuşması yaptılar. İl genel Meclis üyesi Hüseyin Düzcan Kur'an-ı Kerim okuması sonrası iftar yemeğine geçildi.