Ziyaretlere İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ile birlikte Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.  
 
AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü tebrik ettiler. 
 
Daha sonra 92 yaşındaki emekli öğretmen Abide Coşkun, ameliyat olan Aşağı Kirazca İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Çakmaktaş, Ak Parti Sakarya İl Teşkilatı Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olan emekli öğretmen M.Nezif Dede, Ak Parti Tekeler Mahalle Başkanı emekli öğretmen İbrahim Kızılkaya ve Ak Parti Korucuk Mahalle Baskanı emekli öğretmen Sadrettin Demir'i ziyaret ettiler.  
 
Ziyaretlerde öğretmenlerin, gönüllerde müstesna bir yeri olduğunu, onlara milletçe şükran ve minnet borçlu olduklarını vurgulayan, Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, "Çok değerli öğretmenlerimizi ziyaret ederek, hayır dualarını almak istedik, her bir öğretmenimize nezaketi ve misafirperverliği için şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı ifade ediyor, bir defa daha tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.