AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Adapazarı İlçesi Abalı Mahallesinde Faaliyet Gösteren OÇEM Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine okulda bulunan müzik, spor, resim sınıflarını, oyun alanlarını ve çocukların eğitim gördüğü derslikleri gezdiren Okul Müdürü Ahmet Göktaş ve Okul Öğretmenlerinden Safiye Karaca, okulun faaliyetleri ve otizmli çocukların eğitimleri hakkında ilce teşkilatına bilgi verdi.


Çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, otizmli çocukların topluma kazandırılması hususunda özverili ve sabırlı çalışmalarından dolayı okul Müdürü Ahmet Göktaş ve okulda görev yapan tüm öğretmenleri tebrik etti.

Ziyarette Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve Yönetimi, Okul Aile Birliğinin katkılarıyla okulda eğitim gören çocukların annelerine yönelik açılan halk eğitim merkezini ziyaret ederek öğrenci anneleri ile sohbet etti ve kursta yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

AK Parti Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, “OÇEM’de eğitim gören özel çocukların annelerine; sosyal, ekonomik ve manevi destek açısından bu imkanı sağlayan tüm yetkililere teşekkür etti.