AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı İlçe Başkanlığında Genel merkez MKYK üyesi Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bilim Sanayi  ve  Teknoloji  Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik  Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dışlı, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, İl yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, Adapazarı Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve vatandaşların yoğun  katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, bayramlaşma programına katılan vatandaşlar ve partililerle tek tek bayramlaştı.

Başkan Ak; “Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak geleneksel hale gelen ve bayramın 2. günü teşkilatımızda gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma programlarına partililerimiz ve vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımıza ve partililerimize, bize olan güven ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Ak, geleceğimizi, 2023 hedeflerimizi hep birlikte vatandaşlarımızın ve partililerimizin katkı ve fedakarlıkları ile gerçekleştireceğiz, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.  Durmak yok, millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Ak ayrıca, Arakan başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde Müslümanlara yapılan zulümleri kınadıklarını da söyledi. Ak, “Her zaman Müslüman din kardeşlerimize  ve dünya üzerindeki mazlumlara, yardıma muhtaç olanlara şefkat elini  uzatan ülkemiz, hiç bir zaman kimseye sırtını dönmemiştir ve dönmeyecektir. Bu vesile ile Arakan’daki zulmün bir an önce sona ermesini temenni ediyoruz” dedi.

 Başkan Ak, 10 Eylülde saat 14.00’da Orhangazi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek 4. Olağan İlçe Kongresine tüm Sakaryalıları davet etti.