AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı 35. İlçe Danışma Meclisini Orhangazi Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Adapazarı İlçe Danışma Meclisine AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Milletvekili Recep Uncuoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, Belediye Meclis üyeleri, partililer ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yoğun katılım

35. İlçe Danışma Meclisi İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın konuşmalarıyla başladı. İlçe Başkanı Mustafa Ak, 1 Kasım seçimlerinde Adapazarı İlçesi Yönetimi olarak; Kadın Kolları ve Gençlik kollarıyla birlikte iyi bir çalışma yürüttüklerini bunun sonuncu 1 Kasım Seçimlerinde aldıklarını dile getirerek, çalışmalarından dolayı İlçe Yönetimine, Gençlik Kolları ve Kadın kollarına teşekkür etti. İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın konuşmalarının ardından Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol’un partililere çalışmalarıyla ilgili sunum yaptılar.

Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu “ 1 Kasım seçimlerinin hemen ardından hükümetimiz güvenoyu alarak göreve başladı. Bütçe görüşmelerinin yapıldığı sırada meclis faaliyetlerini engellemeye dönük yapılan çalışmaların hepsini halkımız gördü. Bırakın geçici bütçeyi bile çıkarmamak için oradaki her türlü çalışmayı engellemeyi, zorlamayı, fırsatı değerlendirdiler” şeklinde konuştu.

“Ne söylediysek yaptık”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, yerel gündemde son günlerde tartışma konusu olan Bin yataklı hastane konusuna Adapazarı İlçesinin 35. Danışmasında yaptığı konuşmayla noktayı koydu. Genel Başkan Yardımcısı Üstün “Söylediğimiz gibi her şeyin bir zamanı var. Bin yataklı hastane Korucuk’taki hastanenin 3 katı olacak. Yer önerileri için teşekkür ediyoruz. Bazı gösterilen yerlere bakıyoruz; hastanenin temeli bile oraya sığmaz. Bu bina Sakarya’nın en büyük binası olacak. Acele etmeyeceğiz. Şu ana kadar ne söylediysek yaptık. Eksik yok fazlası var. Sakaryaspor Stadı konusunda da bu tür konuşmalar olmuştu bakın, stat inşası bitmek üzere” dedi. 

Üstün “Artık Ankara’da daha güçlüyüz”
Önümüzdeki 4 yıl seçim gözükmüyor, 4 yıl boyunca çalışabileceğimiz bir ortam var. Şimdi sakin bir zamandayız. Bu zamanda neler yapabileceğimize tek tek bakacağız. Zirveye çıktıktan sonra zirvede kalmak da çok önemlidir. Artık Ankara’da daha güçlüyüz. 10. organize sanayiyi de yapıyoruz, Hasan Ali Çelik beyde bakan yardımcılığı görevine getirildi, artık oradaki sorunlarımızı daha çabuk çözeceğiz ve gençlerimize daha kolay iş imkânı sağlayacağız. Yakında Kaynarca’ya da bu tür çalışmalarımız olacak. Sakarya adım adım büyüyor. 3. boğaz köprüsü yolu Sakarya’dan geçiyor, bu yolla 45 dakikada 3. Boğaz köprüsüne varacağız” dedi.