Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Erenler Gençlik Kolları tarafından organize edilen gösteri maçına katıldı. Erenler Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen müsabakada AK Parti teşkilatları ile ilçe belediye başkanları karşı karşıya geldi. Dostluk havasının estiği maç 2-1’lik skor ile ilçe belediye başkanları takımının üstünlüğü ile tamamlandı.

Başlama vuruşu Toçoğlu’ndan

Başlama vuruşunu Başkan Toçoğlu ve Tuncay Şanlı’nın yaptığı mücadelede, ilçe belediye başkanları takımında; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım yer aldı. AK Parti İlçe Başkanları takımı ise; AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç önderliğinde sahaya çıktı.

Birlikteliği pekiştirmek

Maçın ardından sahaya inerek her iki takımı da tebrik eden Başkan Toçoğlu, AK Parti kadrolarının dostluklarının pekiştiğini belirtti. Toçoğlu, “AK kadrolar her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmuştur. Önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreçte bizleri motive edecek her unsura ihtiyacımız var. Bu gibi organizasyonların asıl amacı da birlikteliğimizi pekiştirmektir. Organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.