Hendek Gençlik Merkezi'nde verilen iftar davetine, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

hendek_ak_parti_iftar2.jpg

İftar öncesi Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun masaları gezerek partililerle selamlaştı.
 

hendek_ak_parti_iftar3.jpg
“Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah”
AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, iftar öncesi bir konuşma yaparak, davete katılımdan dolayı partililere teşekkür etti. Başkan Sofu, “Ramazanınız mübarek olsun. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olur inşallah. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adaylığını açıkladı. Hayırlı olsun, hep birlikte yine coşkuyla çalışıp yüksek oylar çıkaracağız. Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah.   Partimize, ülkemize ve ilçemize sahip çıkalım. El birliği ile çalışmaya devam edelim. Hendek yine farkını gösterecektir. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin” dedi.

“Hepimize büyük görevler düşüyor”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de bir konuşma yaparak, “Mübarek Ramazan ayı tüm İslam Alemine, ülkemize, Sakarya’mıza ve Hendek’imize hayırlar getirsin inşallah. Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. Hendek bir seçime daha hazırlanıyor. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı. İnşallah yine sizlerle birlikte coşkulu bir seçim süreci daha yaşayacağız. Başbakanımızın benim için çok önemli bir yeri var. Biz kendisi ile birlikte yol arkadaşı olduk, beraber yürüdük bu yolda ve yürümeye de davam edeceğiz. Çok önemli bir süreç içerisindeyiz. 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor. Elbirliği ile çalışacağız” dedi.

İftar sonrası misafirler Hendek Gençlik Merkezi’nde çay içip sohbet ettiler.