Sakarya İl Gençlik Kolları AR-GE ve Eğitim Birimi tarafından organize edilen kamp programında gençler futbol, voleybol, paintball, pentatlon, matrak, okçuluk, macera parkuru, doğa yürüyüşü, kamp ateşi gibi çeşitli faaliyetlerin keyfini çıkardı.

Gençlerin programına konuk olan AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve 25. Dönem Milletvekili Ali İnci kamp ateşi başında gençlerle yerel, ulusal ve uluslararası meselelerin değerlendirildiği samimi bir söyleşi gerçekleştirdiler.



 “Kuşaklar arasındaki gönül bağını daha da sağlamlaştırdık”
AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, “Kamp programımız kıymetli büyüklerimizin tecrübelerinden istifade etme imkanı bulmamız nedeniyle daha verimli bir hal aldı. Farklı branşlarda gün boyu gerçekleşen sportif faaliyetlerle dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirirken takımlara ayrılarak ekip çalışması yeteneklerimizi geliştirme fırsatı bulduk. Özellikle kamp ateşi başında büyüklerimizle yaptığımız söyleyişi gençlerde kalıcı izler bıraktı. Genç kardeşlerimizin sorularına samimiyetle ve içtenlikle cevap veren büyüklerimiz gençlere farklı bakış açısı kazandırdı. Biz büyüklerimizin gençliğine gittik onlar bizimle gençleşti. Kuşaklar arasındaki gönül bağını daha da sağlamlaştırdık” dedi.