15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Sakarya Demokrasi Meydanı doldu taştı. Sakarya halkı genciyle yaşlısıyla adeta yine destan yazdı.

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Murat Salih Başer; FETÖ'nün geçen yıl 15 Temmuz gecesi yaptığı hainliği unutmayacaklarını, hiçbir zaman da unutturmayacaklarına dair söz verdiklerini söyledi.

“Nöbetlerimizi evimiz kabul ettiğimiz çadırlarımızda tutuyoruz”
Alandaki kalabalığın da bu hainliğin unutulmadığını gösterdiğini belirten Başer, "Rabbim 15 Temmuz'da yaşadığımız felaketi, acıyı bu millete bir daha yaşatmasın. Temennimiz bu. Bu millet için kanı, canını feda eden şehitlerimize, kahraman gazilerimize 15 Temmuz sonrası söz vermiştik. Bu sözü hep birlikte yerine getirmenin azim ve kararlılığını taşıyoruz ve daima taşıyacağız. Biz unutmadık, unutturmadık, unutturmayacağız. Bunun içinde çadırlarımızı Gar Meydanı’na kurduk ve nöbetlerimizi evimiz kabul ettiğimiz çadırlarımızda 5 gece boyunca tuttuk" dedi.

“Amerikan kuklası FETÖ’nün yeni ceketi sahiplerinden”
AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, "Benim hiç 2 ceketim olmadı" yalanını söylemesi ve tansiyon aletiyle yabancı basına fotoğraf vererek demagoji yapması çok konuşulan FETÖ elebaşının kuklasını yaptı. Maşası olduğu Amerikan bayrağının renklerinde kıyafeti, kolunda meşhur tansiyon aleti ve sahiplerinden kendisine giydirilen Amerikan bayrağı renklerindeki yeni ceketinden oluşan “FETÖ kuklası” kuklayı ve kendisini bir türlü iade etmeyen kuklacıyı bir kez daha herkese hatırlattı.

FETÖ kuklasının halk yürüyüşü boyunca ve Demokrasi Meydanı’nda vatandaşların sert tepkileri ve bedduaları ile karşı karşıya kalması halkın bu terör örgütü elebaşına ve mensuplarına kinini bir kez daha gözler önüne serdi.