AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları bu sene öğretmenler gününde farklı bir programa imza atarak, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde görev yapan öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutladı. İlçe Gençlik Kolları Tanıtım ve medya başkanı Abdüssamet Çelik, sosyal medya üzerinden AK Parti Sur ilçe teşkilatına ulaşıp, koordinasyon sağladı. Çelik, daha sonra Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk ile telefonda görüşüp öğretmenler gününde ortak bir program yapmak istediklerini belirtti.

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos; ”Bu sene öğretmenler gününde farklı bir etkinlik yapmak istedik. Yönetim Kurulu toplantımızda böyle bir karar aldık. Sur ilçemiz de görev yapan öğretmenlerimizin ne zorluklarla görev yaptığını biliyoruz. Onların yanında olduğumuzu göstermek ve bir nebze olsa onları sevindirmek için böyle bir program yapmaya karar verdik. Daha sonrasında Sur Teşkilatımız ile iletişime geçtik. Sur Gençlik Kollarımız ile ortak bir program yaparak, Sur’da görev yapan öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutladık. İletişime geçtiğimiz ilk günden beri bizimle ilgilenen değerli Sur İlçe başkanım Şeref Yontürk’e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bunca zorluğa rağmen Sur kaleleri gibi dimdik duran, her türlü zorluğa göğüs geren Şeref başkanıma ve teşkilatına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Diyarbakır Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk ise şunları söyledi;” AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığımız Sur'da görev yapan Öğretmenlerimize büyük bir jest gerçekleştirerek Öğretmenler gününü kutladı. İlçe Başkanlığımızın bizlere gösterdiği bu güzel kardeşlik örneğinden ötürü kendilerine minnettarız” dedi.