AGDAŞ çalışanlarının bir araya gelerek her yıl düzenledikleri ‘Gelecek Bizimdir!’ temalı paylaşım toplantısı bu yıl da coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Kurum çalışanları 2003 yılında Erdem Holding bünyesine dâhil olan AGDAŞ’ın 10. Yılını coşkuyla kutladılar ve ‘Gelecek Bizimdir!’ dediler.

AGDAŞ’ın Erdem Holding bünyesindeki 10. yıl kutlamasına AGDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Nezih Erdem, AGDAŞ İcra Kurulu Başkanı Muhammed Fatih Erdem, AGDAŞ Yönetim Kurulu Üyelerinden Orhan Seyfi Aras ve Gökhan Erdem, İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan katıldı.

Toplantıda konuşan AGDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Nezih Erdem; “AGDAŞ’ın hisselerini 2003 yılında satın alan Erdem Holding, 10 yıldır Sakarya ve Türkiye Ekonomisi’ne yönelik yatırımlarına aralıksız devam etmektedir. AGDAŞ, Erdem Holding bünyesine geçişi itibariyle hızlı bir yükseliş grafiği çizerek sektörün örnek şirketlerinden biri haline gelmiştir” dedi.

AGDAŞ İcra Kurulu Başkanı Muhammed Fatih Erdem de yaptığı konuşmada; “AGDAŞ olarak doğal gaz sektöründe 10. Yılımızı tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz 10 yılda oluşturulan bu büyük değer ve elde edilen başarı, AGDAŞ çalışanlarının eseridir. Sakarya halkına kesintisiz, emniyetli gaz arzını sunma yolunda durmaksızın çalışan, genç, dinamik ve eğitimli kadrosu ile AGDAŞ, her alanda mükemmeli hedefleyen çalışmalarıyla, gelecek yıllarda da Sakarya Halkının hizmetinde olacaktır” dedi.

10 yıldır AGDAŞ’ın Genel Müdürü olarak görev yapan Kenan Demir ise, “2003 yılında başladığımız bu yolculukta bugün 10. Yılımızı kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu vesile ile tüm Sakarya Halkına, desteğini esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşlarına ve bu başarıda emeği geçen tüm AGDAŞ çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dişe konuştu.

10 yılı yoğun bir çalışma temposuyla geçiren AGDAŞ çalışanları, genel müdür yardımcıları tarafından yapılan sunumlarla hizmetteki 10 yılı değerlendirilip, 2013 yılı hedef ve stratejilerini belirlediler. Yapılan değerlendirme sunumları sonrasında ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde 5 yıl, 10 yıl ve üzeri çalışanlara hizmet yılı teşekkür plaketleri takdim edilirken; 2012 yılında en çok sayaç okuyan, en çok abonelik sözleşmesi gerçekleştiren ve AGDAŞ Öneri Sistemi’ne en çok öneri veren personele teşekkür plaketleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Eğlence ve eğitimin iç içe olduğu ve bütün bir gün süren “Gelecek Bizimdir!” toplantısının öğleden sonraki kısmında ise AGDAŞ çalışanları birlikte yemek yiyerek, keyifli sohbetlerde bulundular. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çalışanlar, özel bir etkinlik şirketinin hazırlamış olduğu oyunlarla eğlenceli vakit geçirip, stres attılar.